Sec chat shqip Qos dating


16-Jul-2018 00:47

Sec chat shqip-5

transexual dating kansas

Në zemër një plagë të rëndë e kam, edhe në këtë jetë e mallkuar jam.

Në shpirtin tim, fle zemra jote, dhe tani jetoj vetëm me shpresë, kjo dritë s’më lë vend askund, andaj më mirë është që të vdes.

Të prita dje, të prita dhe sot, do të pres ndoshta me vajë e lotë, por kur vdekja më afrohet, atëherë ndoshta do të pendohem.

Sec chat shqip-30

speed dating clearwater florida

Kur zoti tha: qe dikush ti ruaji ne te 2 na ndau nje i huaji.

Po bëjë lutje, e pse o Zot s’më dëgjon, po e thërras vdekjen, e pse nuk vjen?

E çka o jetë tani nga unë kërkon, kur e gjithë rininë më shkatërron?!

Me lotë filloj të shkruaj, me shpirt po digjem, e me zemër vuaj, përse kjo jetë më tradhëtoi, e përse tani të jetoj?

Vuajtja tek unë gjithmonë mbretëron, e rruga e varrit më perëndon, më mirë të vdes, se të jetoj, se këto vuajtje s’mund më t’i duroj.

Këtë shpirt të lutem, mos e merr, se aty jeton një i mjerë, largoni këto vuajtje, e këto lotë, që kurrë nuk pushojnë, e pa fat jam në jetë, dhe kur nuk shoh dritë të vërtetë.Chat with Claudia, 33 today. From Braga, Portugal. Start talking to her totally free at Badoo… continue reading »


Read more

Chat with Louise, 44 today. From Chalonnes-sur-Loire, France. Start talking to her totally free at Badoo… continue reading »


Read more

Scratch is a free programming language and online community where you can create your own interactive stories, games, and animations.… continue reading »


Read more